Cum servesc romanii, in fiecare zi, cancer pe paine!

Dupa cum se suspecteaza, parizerul contine mai multe substante chimice decat carne. Principala problema cu consumul de parizer este ca nu te omoara imediat ci lent. Este consumat de marea majoritate a romanilor si multi dintre acestia se si imbolnavesc.

Parizerul si crenvustii sunt unele dintre cele mai nocive mezeluri din industrie. Dupa cum s-a dovedit, in parizer exista undeva la 48 de aditivi alimentari, adica 48, daca nu mai multe, substante chimice care pot fi nocive organismului in momentul interactiunii. Lucru nesigur insa, deoarce nu s-au facut si experiente pe oameni, in laborator. Unul dintre acei compusi chimice din parizer se numeste Caragenan, substanta cancerigena. Aceste substante, consumate frecvent duc la aparitia cancerului. Datorita consumului de mezeluri poate duce la aparitia de cancer de colon, de unde si cresterea uriasa in rata de aparitie a acestuia. Cel mai folosit ingredient din parizer este emulsia de sorici, iar apoi resturile de carne.

In urma analizei de laborator a unei mostre de parizer vom afla ce contine aceasta. De obicei, carnea este inlocuita cu zaharuri si amidon. De asemenea un alt ingredient ingrozitor este carminul, extras dintr-un gandac numit cosenila. Alte ingrediente:

– Resturi de pui

– Slănină

– Sare

– Piper

– Făină

– Zahăr

– Carmin

– Amidon

– Caragenan

– Peste 40 de aditivi alimentari

Am apelat la Dr. Costel Stanciu pentru a ne raspunde la cateva intrebari: “Standardele aplicabile Industriei Alimentare, au fost abrogate, în sensul că au fost lipsite de caracterul de obligativitate. Astfel, ne mai fiind obligatorii rețetele, cei din afară au venit cu rețete nesănătoase, în care procentul de carne este sub 30% și a început astfel procesul de otrăvire lentă a populației.